logo
19/04
17/04
16/04
15/04
12/04
11/04
2 ...

Зеленський вважає, що зустріч Байдена і Путіна «могла б вирішити деякі питання»

16-04-2021 19:071076

Зеленський вважає, що зустріч Байдена і Путіна «могла б вирішити деякі питання»

Президент України Володимир Зеленський позитивно ставиться до ідеї двохсторонніх перемовин президентів США Джо Байдена і Росії Володимира Путіна. 

Про це він сказав на брифінгу у Парижі, інформує «Українська правда».

«Щодо пропозиції президента Байдена зустрітися з президентом Путіним в третій країні. Я вважаю, що це правильно. Це дуже вчасно і це дуже важливо в будь-якому питанні, коли є такий діалог, як кажуть, гармати мовчать. І тому це могло б вирішити деякі питання, тому що діалог між цими країнами повинен бути. Тому що, іноді, коли такі великі держави не розмовляють, то страждають інші і повірте нам, ми це розуміємо», – сказав Зеленський.

Разом з тим, на думку Зеленського, якщо на цій зустрічі буде підніматися питання України, то таке обговорення не буде предметним: «Це ще раз буде показувати, що великим країнам за розміром здається, що все обертається навколо них, але світ набагато більший».

Як відомо, раніше Президенти Байден і Путін провели телефонну розмову у вівторок, під час якої на перший план вийшла ідея проведення саміту. Байден запропонував Путіну зустріч у третій країні для розмови, зокрема, про Україну.

Leopolis.news