logo
23/04
22/04
2 ...

Ділянку вул. Замарстинівської відкрили для руху після ремонту (ФОТО)

15-07-2019 17:224387

Ділянку вул. Замарстинівської відкрили для руху після ремонту (ФОТО)

Сьогодні, 15 липня, після ремонту відкрито для проїзду транспорту ділянку вул. Замарстинівської, від вул. Липинського до вул. Малинової.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

«На відрізку від вул. Липинського до вул. Малинової роботи завершені і ця ділянка відкрита для проїзду. Тут облаштовано дощоприймачі, встановлено дорожні знаки, зроблено освітлення. Ремонт на цьому об’єкті плануємо завершити до кінця року. Однак роботи утруднюються тим, що багато робіт потрібно проводити вручну. Це уповільнює роботи, але графіки витримуються, і підрядна організацію встигає до кінця року все завершити», –повідомила Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства. За її словами, після завершення робіт буде проведено озеленення.

 

Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, розповів, що ділянку, яку відкрили для проїзду транспорту, від вул. Липинського до вул. Малинової, вважають найскладнішою.

«Це була найскладніша ділянка через заміну колектора і вологі ґрунти. Тому була затримка. А загалом, то зараз ТзОВ «Онур» рухається швидкими темпами. Від вул. Липинського до вул. Торф’яної всі мережі вже замінені. Тут ремонтники переходять до облаштування дорожнього одягу», – зазначив Андрій Білий.

За інформацією ЛКП «Львівавтодор», станом на 13 липня прокладено 349 м каналізаційного колектора діаметром 1600 мм на ділянці від вул. Липинського до вул. Хімічної. А на ділянці від вул. Липинського до вул. Торф’яної завершено влаштування каналізаційних колекторів: прокладено 138 м каналізаційного колектора діаметром 800 мм, та 24 м діаметром 400 мм. Зараз на цій ділянці виконують підключення будинків та ринв до каналізації. Уже дійшли до вул. Ремісничої.

Також, прокладено: 480 м водопроводу діаметром 160 мм (до вул. Дашкевича); прокладено трамвайну колію, довжиною 330 м (до вул. Баронча); укладено плити під трамвайну колію – 360 м п. (720 м2) (до вул. Баронча); замощено трамвайну колію і проїзну частину бруківкою площею 1545 м2 (до вул. Баронча); замощено тротуари до перехрестя з вул. Баронча.

Зараз проводять роботи з влаштування піщано-щебеневої основи під трамвайні колії на ділянці від вул. Баронча до вул. Східна. Встановлено 8 опор контактної трамвайної мережі і 6 світильників по вул. Замарстинівській, на ділянці від вул. Липинського до вул. Баронча.

Фото: ЛМР

Leopolis.news