logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
23/03
2 ...

5 травня учні львівських шкіл повернуться за парти

26-04-2021 14:061653

5 травня учні львівських шкіл повернуться за парти
Фото: freeradio.com.ua

Після Великодніх свят, з 5 травня, у Львові всі школярі повертаються до очного навчання. Таке рішення сьогодні прийняла міська комісія з питань ТЕБ і НС, опираючись на рішення уряду про перехід міста до «жовтої» карантинної зони.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

«Ми прийняли рішення, що учні всіх класів вертаються до очного навчання з 5 травня. По школах заздалегідь було прийнято рішення про те, що з четверга більшість навчальних закладів йдуть на весняні канікули. Ми поважаємо рішення шкіл і той розпорядок навчального року, який кожен навчальний заклад формує індивідуально», – зазначив Андрій Садовий, мер Львова.

В свою чергу керівниця міського управління освіти Зоряна Довганик наголосила на тому, в якому режимі зараз працюють всі заклади освіти Львова.

«Заклади дошкільної освіти працюють у звичному режимі. Ми перейшли від чергових груп, адже побачили, що кількість відвідуваних дітей збільшилась.

Учні 1-4 класів відвідують школи ще з минулого тижня. З 34 тисяч школярів приблизно 32 тисячі дітей ходять в навчальні заклади. Учні 5-11 класів відновлять навчання в очному режимі із 5 травня. Потрібно розуміти, що 90 зі 127 шкіл з четверга будуть мати канікули, тому не було змісту переривати дистанційне навчання на 2 дні. Ми радились із керівниками закладів освіти, і вони підтримали таке наше рішення. Після Великодня всі діти повернуться до шкіл», – розповіла Зоряна Довганик.

Leopolis.news