logo
18/04
17/04
16/04
15/04
14/04
13/04
12/04
2 ...

У Львівській обласній клінічній лікарні перебуває 27 хворих на COVID-19 з ускладненнями

07-05-2021 17:59925

У Львівській обласній клінічній лікарні перебуває 27 хворих на COVID-19 з ускладненнями
Фото: умовне, автор: Роман Балук

На брифінгу щодо епідситуації на Львівщині завідувач ковідним відділенням Львівської обласної клінічної лікарні (ЛОКЛ) Омелян Синенький розповів, що ситуація у лікарні віддзеркалює ситуацію, яка склалася у Львові і Львівській області загалом. Станом на сьогодні у ЛОКЛ перебуває 27 пацієнтів, хворих на ковід, у реанімаційному відділені – 5 (3 – на ШВЛ).

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

«Кількість ковідних пацієнтів у Львівській обласній клінічній лікарні є невеликою. Приймаємо пацієнтів з коморбідними станами (окрім первинного захворювання, присутня наявність інших захворювань), в основному, це хворі на цукровий діабет та кардіологічну патологію. Зараз в нас перебуває троє пацієнтів, які перенесли оперативні втручання в абдомінальній (черевній) порожнині, двоє – після перенесеного гострого порушення мозкового кровообігу, один пацієнт – після стентування на фоні інфаркту міокарда», - розповів Омелян Синенький.

Як наголосив завідувач ковідного відділення, необхідно постійно пам’ятати про свою індивідуальну безпеку, яка в подальшому відобразиться на епідситуації загалом.

Нагадаємо, станом на сьогодні у стаціонарах ковідних лікарень Львівщини перебуває 1794 пацієнти.

Разом з тим, директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА повідомив, що показники рівня епіднебезпеки на Львівщині знаходяться в межах норми.

Leopolis.news