logo
29/03
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
2 ...

Для молоді Львова створили освітній канал

11-05-2021 20:511868

Для молоді Львова створили освітній канал
Фото: ЛМР

Управління молодіжної політики Львівської міської ради запустило для молоді Львова власний Youtube канал «PRO Молодь». Стартував він із серією освітніх відео «PRO Актуальне». Відтепер щовівторка та щоп’ятниці публікуватимуть на каналі відео із молодіжними активістами, лідерами думок серед молоді та експертами з різних сфер діяльності.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

У відео експерти простою мовою для підлітків та молодих людей розкривають актуальні теми сьогодення. Першим спікером освітнього серіалу запросили громадського активіста Данила Шевчука, який розкрив тему волонтерства, а саме як шукати можливості, що дає у майбутньому досвід волонтерства, та які навички здобуває молода людина під час організації власного проєкту. Серед інших тематик - міжнародні стажування, як організувати освітній вишкіл для молоді та дітей, а також теми медіаграмотності, секрети успішних текстів, маркетинг та інше.

«Ми хочемо, аби ця платформа слугувала не лише для реалізації онлайн заходів від нашого управління, а й стала потрібним майданчиком для втілення ідей усієї молоді нашого міста. Ми вже працюємо над створенням цікавого контенту та залученості молоді до процесу, від зйомки до публікації на самій платформі. Тож якщо молодь матиме цікаві ідеї для наповнення каналу, або ж теми для авторських відеоблогів, чи схожих освітніх серіалів, ми залюбки підтримаємо ці ідеї та допоможемо у реалізації», - зазначає Олександр Николяк, начальник управління молодіжної політики Львівської міської ради.

Стежити за новинами та переглядати відео можна підписавшись на канал за посиланням: https://www.youtube.com/channel/UCMkHFbhJV8mYQyYWw5M2TzQ

Leopolis.news