logo
28/03
27/03
26/03
2 ...

Яворівський полігон відвідала представницька делегація Збройних сил США (ФОТО)

15-05-2021 14:304987

Яворівський полігон відвідала представницька делегація Збройних сил США (ФОТО)
Фото: Прес-служба Національної академії сухопутних військ

Командувач 7-го командування з підготовки ЗС США бригадний генерал Крістофер Норі та командир 5-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС США генерал-лейтенант Джон Колашескі провели робочу зустріч із командувачем з підготовки Командування Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-лейтенантом Олександром Павлюком та начальником Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Павлом Ткачуком.

Про це повідомляє прес-служба Національної академії сухопутних військ.

Генерал-лейтенант Павло Ткачук ознайомив генерал-лейтенанта Джона Колашескі з можливостями та планом розвитку МЦМБ, результатами діяльності Об’єднаної багатонаціональної групи з підготовки — Україна (JMTG-U). За допомогою фахівців JMTG-U вже підготовлено близько 20 тисяч військовослужбовців Збройних Сил України. Ця співпраця триває та набирає обертів.

Під час брифінгу українські та американські генерали обговорили перспективні напрямки подальшої співпраці.

«Висловлюю слова щирої вдячності бригадному генералу Крістоферу Норі за активну допомогу та постійну підтримку з боку 7-го командування з підготовки ЗС США, яку ми відчуваємо, — зазначив генерал-лейтенант Павло Ткачук. — Водночас щиро радий знайомству з генерал-лейтенантом Джоном Колашескі. Переконаний, що за участю командування 5-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних сил США результати, яких ми досягли спільною працею з американськими партнерами, будуть зростати та примножуватись».

Leopolis.news