logo
28/03
27/03
2 ...

SkyUp передумав відкривати авіарейс зі Львова до Запоріжжя

17-05-2021 15:46936

SkyUp передумав відкривати авіарейс зі Львова до Запоріжжя

SkyUp вирішив не відкривати раніше анонсований маршрут Запоріжжя-Львів.

Польоти по ньому повинні були початися з 29 травня, а квитки продавалися від 700 грн, що було дешевше проїзду в купе фірмового поїзда, інформує avianews.com.

В авіакомпанії не уточнили причину такого рішення.

Також SkyUp змінив з 29 травня на 2 червня запуск маршруту Запоріжжя-Одеса. 

В авіакомпанії заявили, що тим клієнтам, які бронювали на сайті SkyUp, зарахували кошти за квитки на скасовані рейси на особистий баланс пасажира. Їх можна використовувати для покупки нових квитків і послуг авіакомпанії на будь-яку людину або вивести на банківську карту. Тим, хто купив квиток через агентство, необхідно звернутися за місцем оформлення бронювання для уточнення можливостей повернення коштів. Пасажирам скасованих рейсів Запоріжжя-Одеса і Одеса-Запоріжжя авіакомпанія також дозволить безкоштовно перенести виліт на найближчу дату, в яку виконується рейс, додали в SkyUp. 

З урахуванням останніх змін внутрішня маршрутна мережа лоукостера влітку 2021 року включатиме чотири напрямки: Київ-Одеса, Львів-Одеса, Запоріжжя-Одеса, Харків-Одеса.

Як повідомляли, Державіаслужба України анулювала права лоукостера SkyUp на польоти по 33 маршрутах з Києва, Львова, Одеси, Запоріжжя та Харкова за кордон.

Leopolis.news