logo
28/03
27/03
26/03
2 ...

«Укрзалізниця» до 21 травня збирає пропозиції від українців щодо нового розкладу руху поїздів

18-05-2021 13:131370

«Укрзалізниця» до 21 травня збирає пропозиції від українців щодо нового розкладу руху поїздів
Фото: pravda.com.ua

Укрзалізниця продовжує отримувати зворотний зв’язок від пасажирів щодо графіків та маршрутів перевезень. Пропозиції будуть проаналізовані та можуть стати частиною нового розкладу руху з 12 грудня 2021 року. 

Про це йдеться на сайті Укрзалізниці.

У відомстві також зазначили, що продовжують вносити оперативні зміни до поточного переліку маршрутів та оптимізує графіки деяких рейсів для більшої зручності пасажирів та економії часу в дорозі.

«Цього року ми змінили підхід до формування нових графіків руху: відтепер це не закритий процес, яким лише опікуються спеціалісти «за лаштунками», а процес, побудований на зворотному зв’язку від пасажирів та аналітиці пасажирських потоків. Так, у лютому-березні ми вже зібрали близько 800 пропозицій від пасажирів, експертів, активістів та місцевих громад, після чого реалізували та презентували 20+ пріоритетних змін. Подальша більш ґрунтовна модифікація графіка з перекладанням «ниток» потребує філігранної роботи десятків спеціалістів: графістів, пасажирщиків, локомотивщиків, інфраструктурщиків — і може бути реалізована вже з наступного річного розкладу. Впроваджуємо ці зміни, щоб позмагатися за повернення пасажирів на залізницю, тож маємо враховувати побажання людей», — зазначив в.о. члена правління, керівник пасажирського напрямку Укрзалізниці Олександр Перцовський.

Кінцева дата збору пропозицій по новому графіку на 2022 рік — 21 травня, пропозиції з детальним описом та обґрунтуванням потрібно надсилати для аналізу на електронну скриньку uz.suggestions@gmail.com.

Leopolis.news