logo
19/04
17/04
16/04
15/04
12/04
11/04
2 ...

Тимошенко про звільнення міністрів: у ВРУ відбувається шоу із захисту доброго царя та знищення поганих бояр

18-05-2021 19:521060

Тимошенко про звільнення міністрів: у ВРУ відбувається шоу із захисту доброго царя та знищення поганих бояр
Фото: ba.org.ua

Депутатська фракція «Батьківщина» залишила зал засідань Верховної Ради під час розгляду кадрових питань, що стосуються звільнення трьох міністрів.

Про це заявила лідер фракції Юлія Тимошенко у своєму виступі з трибуни парламенту на позачерговому засіданні ВР у вівторок.

«Те, що сьогодні відбувається, – це шоу із захисту доброго царя та знищення поганих бояр. Ми в цьому шоу участі не братимемо. Тому що все це – абсурд. І не міністри на сьогодні винні у повному розвалі управління країною, а персонально президент несе відповідальність… Ми йдемо із залу зараз», – сказала вона.

Водночас Тимошенко закликала президента України Володимира Зеленського змінити «стратегію та курс управління країною і будувати щасливу європейську державу» замість того, щоб «змінювати міністрів, переставляти людей і змінювати прізвища».

Як повідомляли,  ВРУ звільнила сьогодні трьох міністрів: міністра інфраструктури Владислава Криклія, міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігоря Петрашка та міністра охорони здоров’я Максима Степанова.

Leopolis.news