logo
18/04
17/04
16/04
15/04
12/04
2 ...

Триває підготовка до проведення щорічного фестивалю «Зашків»

31-05-2021 21:454414

Триває підготовка до проведення щорічного фестивалю «Зашків»
Фото: Львівська ОДА

Заступники голови Львівської ОДА Андрій Годик та Іван Собко провели організаційну нараду щодо стану підготовки до фестивалю «Зашків», який відбудеться 18-20 червня у селі Зашків Львівської територіальної громади.

Про це інформує пресслужба ЛОДА.

Як доповів начальник управління молоді та спорту Львівської ОДА Роман Хім’як, облдержадміністрація забезпечує організацію пропускного режиму – від температурного скринінгу до розмітки території.

Для цього також залучаються громадські організації. Також на фестивалі забезпечать роботу реанімобіля та швидкої допомоги безпосередньо на місці проведення заходу. Щодо доїзду, то до Зашкова курсують автобусні міські маршрути № 58, 59, окрім того, обговорюється можливість організації шатл-басів, які відправлятимуться зі Львова. На місці проведення фестивалю працюватиме центральна водолазно-рятувальна служба. Обмеження руху транспорту при проведенні велозабігів не передбачається. На фестивалі також організують виступ вихованців навчального кінологічного центру.

«Це 15-й фестиваль «Зашків», ювілейний, маємо провести його максимально організовано та цікаво. Водночас ми повинні не забувати, що у нас діють карантинні обмеження. «Зашків» - це потужний проєкт не лише локального, а й загальнодержавного рівня», - наголосив перший заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик.

Фестиваль «Зашків» - щорічний патріотичний фестиваль, заснований молодіжними громадськими організаціями Львівщини у 2006 році і приурочений до дня народження полковника Армії УНР, команданта УВО, голови Проводу українських націоналістів, першого голови ОУН Євгена Коновальця.

Фестиваль проводиться вже п’ятнадцятий рік поспіль. Його мета – вшанування імені Євгена Коновальця як символу незламності духу і чину української ідеї, формування патріотичної позиції, розвитку принципів громадянського суспільства, української ідентичності, вдосконалення тіла та духу, заохочення молоді до здорового способу життя.

Leopolis.news