logo
19/04
18/04
17/04
2 ...

На Львівщині 15-річний хлопець обікрав церкву та непритомного мешканця Дрогобича

11-06-2021 16:252127

 На Львівщині 15-річний хлопець обікрав церкву та непритомного мешканця Дрогобича

Крім того, як встановили співробітники територіального підрозділу поліції, 15-річний зловмисник викрав мобільний телефон у старшого на рік місцевого мешканця. Поліцейські повідомили йому про підозру в скоєнні злочинів.

Під час  досудового розслідування поліцейські встановили, що 23 лютого, близько 20.30, 15-річний  мешканець Дрогобича проник до одного з храмів міста Стебник, пошкодивши двері,  де розбив ногою скриньку для пожертв та викрав з неї грошові кошти, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Крім того, 20 травня, близько третьої години ночі, на вулиці Михайла Грушевського у Дрогобичі зловмисник побачив неподалік житлових будинків непритомного місцевого мешканця та витягнув з кишені його куртки мобільний телефон.

Слідчі Дрогобицького районного відділу поліції, за процесуального керівництва Дрогобицької окружної прокуратури, повідомили неповнолітньому про підозру в скоєнні правопорушень, передбачених ч.2 та ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, - позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Досудове розслідування триває.

Leopolis.news