logo
23/04
22/04
21/04
19/04
17/04
16/04
15/04
2 ...

Зеленському сказали, що затримання «слуг» під впливом наркотиків є спецоперацією поліції, – ЗМІ про відставку Авакова

15-07-2021 08:392917

Зеленському сказали, що затримання «слуг» під впливом наркотиків є спецоперацією поліції, – ЗМІ про відставку Авакова

ЗМІ наголошують, що причинами відставки Арсена Авакова з посади міністра внутрішніх справ могли бути історії з нардепами «Слуги народу» Ігорем Васильковським та Євгеном Брагарем, а також із виключеним із фракції Олександром Юрченком, яких під впливом наркотиків затримувала поліція.

Як пише «Еспресо», про це йдеться в матеріалі LIGA.net.

Як повідомляється, що приводом для відставки Авакова стала не справа про вбивство Павла Шеремета.

«Хтось вклав президенту у вуха, що історії зі «слугами» Васильковським, Юрченком і Брагарем - це спецоперація поліції. Що їх пасли і це було спеціально зроблено», - повідомило джерело видання в керівництві фракції «Слуга народу».

Також цю версію підтвердив співрозмовник у керівництві ОПУ.

«Тут у вуха не треба нічого вкладати, коли в тебе за три тижні пакують трьох депутатів», наголосив він.

Нагадаємо, за інформацією ЗМІ, поліція зупинила нардепа «СН» Ігоря Васильковського, адже запідозрила в керуванні транспортним засобом у стані сп'яніння. Він відмовився здавати аналізи після зупинки. Сам нардеп заявив, що його зупинили просто так і він не був у стані алкогольного сп'яніння.

Згодом, з’явилась інформація, що 3 липня ввечері в Києві патрульна поліція зупинила автомобіль Toyota Camry, за кермом якого сидів народний депутат від партії «Слуга народу» Євген Брагар. Під час перевірки поліція запідозрила, що Брагар перебуває в наркотичному сп'янінні і запропонували йому пройти медичне обстеження.

Також з’явилась інформація, що народний депутат Олександр Юрченко, колишній член фракції «Слуга народу» у центрі Львова скоїв ДТП. Зазначають, що він перебував під дією наркотиків. Так, у четвер, 8 липня, на площі Міцкевича у центрі Львова 32-річний народний депутат Олександр Юрченко за кермом Ford Mustang в’їхав у Volkswagen Jetta, а потім напав на його водія. 

Згодом, у мережі з’явилися документи щодо результатів медичного огляду народного депутата Олександра Юрченка, які підтверджують, що депутат перебував у стані наркотичного сп’яніння на момент скоєння дорожньо-транспортної пригоди у Львові. Голова політичної партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко закликав Юрченка скласти мандат. Сам Юрченко заявив, що не вживав наркотиків, коли потрапив у ДТП у Львові, і не збирається складати мандат.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков подав заяву про відставку.

Президент Володимир Зеленський запропонував нардепа-«слугу» Дениса Монастирського на посаду голови МВС.

Leopolis.news