logo
16/04
15/04
14/04
13/04
12/04
11/04
09/04
2 ...

Львівським паралімпійцям вручили подяки від обласної ради

16-07-2021 15:494813

Львівським паралімпійцям вручили подяки від обласної ради
Фото: ЛОР

В п'ятницю 16 липня подяками та грамотами Львівської обласної ради нагородили паралімпійців-фехтувальників, багаторазових призерів міжнародних змагань, чемпіонатів та Кубків світу.  

Про це повідомляє пресслужба Львівської обласної ради.

Подяки від Львівської обласної ради отримали:

заслужена майстриня спорту України з фехтування на візках, срібна призерка Чемпіонату Світу з фехтування на візках у програмі командне фехтування на шаблі Наталія Морквич,

заслужений майстер спорту України з фехтування на візках у програмі командне фехтування на шаблі Антон Дацко,

заслужений майстер спорту України з фехтування на візках, чемпіон світу з фехтування на візках у програмі командне фехтування на шаблі Андрій Демчук.  

Грамотами обласної ради нагороджено тренерів з фехтування на візках, які впродовж років вишколюють чемпіонів:

Світлану Колеснікову - заслуженого працівника фізичної культури й спорту  України, тренера-викладача з фехтування на візках КЗ ДЮСШ ім.О.Дем'янюка,

Андрія Колеснікова – заслуженого тренера України, тренера-викладача з фехтування на візках КЗ ДЮСШ ім.О.Дем'янюка,

Віктора Нікуліна – тренера викладача з фехтування на візках.  

Пам'ятні нагороди за високі спортивні результати, піднесення міжнародного авторитету України, особистий внесок у пропаганду паралімпійського руху та з нагоди 25-ї річниці Дня Конституції України вручили спортсменам та наставникам перший заступник голови Львівської обласної ради Євгеній Гірник  і заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод. Вони подякували фехтувальникам за те, що завдяки їхнім зусиллям українська паралімпійська збірна в рейтингу кращих команд світу.  

 »Ви є прикладом як для своїх колег - спортсменів, так і для багатьох олімпійців. Своїми перемогами ви надихаєте тисячі людей не здаватися, бути сильними за будь-яких обставин і крок за кроком прямувати до поставленої мети», - зазначив Євгеній Гірник.  

Нагадаємо,  львівські спортсмени здобули золото та срібло на Кубку світу з фехтування на візках, який відбувся у Варшаві. Змагання відбувалися між представниками  19 країн світу.

Наталя Морквич виграла золоту медаль у жіночій рапірі, срібло здобули Андрій Демчук та Антон Дацко.

Також 5-6 липня львівські паралімпійці у складі збірної команди України з фехтування на візках, вибороли три золоті та одну срібну нагороди. 

Андрій Демчук та Антон Дацко здобули золоті медалі, а Наталія Морквич стала срібною медалісткою у складі жіночої шабельної команди.

Leopolis.news