logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
21/03
20/03
2 ...

ФК «Рух» гратиме домашні матчі в Києві

19-07-2021 12:135242

ФК «Рух» гратиме домашні матчі в Києві

Футбольний клуб «Рух» звернувся до керівництва київського «Динамо» з проханням проводити свої домашні матчі на стадіоні імені Валерія Лобановськогокияни відповіли згодою.

 

Відповідний лист-звернення «Рух» надіслав на ім’я Першого віце-президента «Динамо» Віталія Сівкова, повідомляє ФК «Рух».   

У відповідь керівництво «Динамо» надіслало лист, у якому заявили, що не заперечують проти проведення домашніх матчів першої команди «Руху» на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського. 

ФК «Динамо» першим (сподіваємось, наразі першим) з поміж українських клубів висловив чітку й однозначну позицію щодо переслідувань з боку УАФ нашого клубу. Для нас це сигнал, що в українському футболі, попри суперництво на полі, є клуби з позицією і не бояться її публічно висловлювати.  

Ми у свою чергу запевняємо, й  надалі підтримуватимемо усі клуби, які йдуть проти тої свавільної системи, яка утворилась нині в українському футболі, і Його Величності «Царя всія футболу». Можемо запевнити наших вболівальників, футбольну спільноту, друзів і недругів, що ми продовжуємо нашу боротьбу і віримо в перемогу», – йдеться у повідомленні.  

Нагадаємо, у п‘ятницю, 16 липня, на адресу ФК «Рух» надійшов лист, у якому УАФ заборонила «Руху» проводити домашні матчі на тернопільському міському стадіоні імені Романа Шухевича.  

Leopolis.news