logo
28/03
26/03
25/03
24/03
21/03
14/03
10/03
08/03
04/03
29/02
28/02
26/02
25/02
2 ...

Богдан Дубневич: У мене з’явиться більше дорогоцінного часу, щоб проводити його з сім’єю

23-07-2019 09:235859

Богдан Дубневич: У мене з’явиться більше дорогоцінного часу, щоб проводити його з сім’єю
Фото: Facebook Богдана Дубневича

Кандидат у народні депутати по 118 мажоритарному округу Богдан Дубневич прокоментував свою поразку кандидатці від «Голосу» Галині Васильченко.

Про це Дубневич написав у себе на Facebook.

«Кожна людина отримує певний час і можливість, аби зробити щось важливе у житті. Тому, я ніколи не пошкодую за жодну згаяну годину п’яти років депутатства на рідній Пустомитівщині та в частині Личаківського і Шевченківського районів Львова. Усе, що вдалося, це наші перемоги, усе, що ні - було майбутніми планами. Я не приховую того, що працював у більшості як господарник, бо наведення порядку на окрузі - вважав своїм пріоритетом. Сьогодні такий шанс випав моєму конкуренту і я дуже хотів би, щоб усі розпочаті справи мали завершення, особливо, щоб освіта, медицина, культура, спорт і дорожня інфраструктура надалі впевнено розвивалися і осучаснювалися на окрузі.

Але тепер про найголовніше: мій низький уклін Вам, дорогі виборці, за те, що прийшли на дільниці, за кожен ваш голос, який став для мене величезним рівнем довіри, стимулом і завданням. Дякую тому, хто був за і проти, бо ви спонукали рухатися вперед. Дякую команді, яка могла відпочити, але завжди і без вихідних працювала на благо інших. Дякую за співпрацю очільникам району, структурних підрозділів, керівникам наших сіл та директорам різних установ, які вдосвіта, поки інші спали, вирішували і планували нові справи задля покращення своїх громад, населених пунктів, закладів.. Дякую за усі спільні перемоги, які ми продемонстрували не лише на Львівщині, а й у всій Україні! Я пишаюся тим, що ми справді зробили великий прорив і крок вперед!
Щиро бажаю депутатам нового скликання Верховної Ради України максимально тримати проукраїнську позицію! І з усіх сил дбати про своїх виборців. Зокрема прошу і вболіваю за виборців 118 округу!
А у мене відтепер з’явиться більше того дорогоцінного часу, щоб проводити його з сім‘єю, дітьми, внуками, друзями. А це - найголовніше в житті! Щиро бажаю , щоб доля України та нашого народу змінювалися на краще і жодні вороги не змогли нам у цьому завадити!

З глибокою повагою до кожного виборця, Ваш Богдан Дубневич!» – написав Богдан Дубневич.

Leopolis.news