logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
21/03
20/03
2 ...

Перед стартом нового сезону «Львів» оновив логотип

20-07-2021 10:524641

Перед стартом нового сезону «Львів» оновив логотип
Фото: pfclviv.com

Минулого року було оголошено конкурс на розробку нового лого для команди. Тоді клуб отримав понад три сотні пропозицій, з яких обрали кілька десятків найвдаліших. Визначити переможця було надзвичайно складним завданням: відкрите голосування не допомогло обрати беззаперечного лідера. Голоси всередині клубу також розділились.

Про це повідомляє офіційний сайт львівського клубу.

«Аби дійти до спільного знаменника, ми вирішили зібрати усі наявні варіанти та передати їх у руки професійним дизайнерам, які обрали найкращі елементи з кожного та втілили їх у новій емблемі.

Прийшов час презентувати результати. Ми оновили дизайн, проте залишили головні атрибути нашої команди: кольори, зображення лева та символ команди нашого міста», – йдеться у повідомленні.

Синій і золотий кольори ідентифікують національну приналежність як футбольної команди, так і громадян України. А ще це традиційні колір міста Лева. Червоний колір – колір команди свого міста, колір «містян». Символ лева також пов’язуємо зі Львовом. А ще з рисами, які притаманні нашій команді на полі: хоробрість, наполегливість та витривалість.

Лев на логотипі – схематичний: він складається з цегли і бруківки, як і Львів. А ще демонструє, що ми впевнено закладаємо фундамент нової історії ПФК «Львів», крок за кроком будемо ставати кращими та впевнено рухатимемось до нових футбольних здобутків.

Корона лева – символ Данила Галицького, алюзійний атрибут історичного надбання, нагадування про «малу батьківщину». Ми не одягаємо її на себе, а визначаємо її як найвищу мету, до якої будемо наближатись з кожною новою здобутою нагородою.

Форма логотипу – щит. Клуб захищатиме ворота міста Лева і примножуватиме його футбольну славу на ігровому полі.

Нова емблема має ще одне важливе послання: ми змінюємось ззовні аби йти в ногу з часом, проте залишаємось консервативними всередині, щоб продовжувати історію та відстоювати ціннісні орієнтири.

Leopolis.news