logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
22/03
21/03
2 ...

У Львові з'явиться Почесне консульство Індонезії

22-07-2021 12:564437

У Львові з'явиться Почесне консульство Індонезії

Відкриття Почесного консульства Індонезії у Львові – це перший крок для поглиблення співпраці між Львівщиною та Індонезією в економіці, торгівлі, культурі, освіті, туризмі.

 

На цьому сьогодні, 22 липня, наголосила  голова постійної комісії з питань євроінтеграції, міжнародного та міжрегіонального співробітництва Наталія Галецька під час зустрічі з Надзвичайним та Повноважним Послом Індонезії в Україні Юдді Кріснанді, інформує пресслужба ЛОР.

«Ми тішимося відкриттю Почесного консульства Індонезії у Львові та розпочинаємо напрацьовувати проєкти співпраці між Львівщиною та Індонезією.

У майбутньому сподіваємося на підписання міжрегіональної угоди про співпрацю між Львівщиною і однією із провінцій Індонезії.

Львівська обласна рада буде надійним партнером у наших спільних ініціативах», - підкреслила Наталія Галецька.

У свою чергу Юдді Кріснанді зауважив, що відкриття Почесного консульства Індонезії у Львові – це не лише класичний вияв дипломатичних відносин, а й прагнення розвитку співпраці, зокрема в економіці та торгівлі.

«Ми бачимо надзвичайно великий потенціал у взаєминах між Індонезією і Львівщиною. Тому Почесний консул Індонезії у Львові Андрій Іонов буде працювати над тим, щоб зробити співпрацю Львівщини та Індонезії тіснішою.

Почесне консульство у Львові буде працювати на благо урядів обох країн, громадян і представників бізнесу», - розповів Надзвичайний і Повноважний Посол Індонезії в Україні.

«Я докладу максимум зусиль, щоб розвивати так звану економічну дипломатію. І не забуватиму, звичайно, про підсилення та розвиток культурних стосунків між двома країнами», - підсумував Почесний консул Індонезії у Львові Андрій Іонов.

Leopolis.news