logo
19/04
18/04
17/04
16/04
2 ...

У львівському ліцеї імені Івана Пулюя відкрили лабораторію покоління Альфа (ФОТО)

22-07-2021 16:584596

У львівському ліцеї імені Івана Пулюя відкрили лабораторію покоління Альфа (ФОТО)
Фото: прес-служба Львівської міської ради

У ліцеї імені Івана Пулюя відкрили лабораторію покоління Альфа – територію інновацій, де учні зможуть експериментувати, вивчати предмети за допомогою сучасних технологій, проводити випробування та організовувати відеоконференції з друзями з інших навчальних закладів України та цілого світу.

 

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Цей проект вдалося реалізувати завдяки перемозі у громадському проекті та співпраці з компанією EasyPay.

«599 500 грн – кошти, які нам вдалося отримати завдяки спільній наполегливості, коли ми об’єдналися і зібрали рекордну кількість голосів для перемоги проєкту у громадському бюджеті міста. За ці кошти закуплено 5 пар VR окулярів, 3D принтер нового покоління, три мультиборди, наукову валізу для проведення експериментів з фізики, хімії та інших предметів та температурний сканер.

350 000 грн – сертифікат, який ліцей отримав від партнерів, фінтех компанії EasyPay. За ці гроші вдалося зробити ремонт, облаштувати безпечну та зручну електроподачу для роботи у просторі», – повідомляють у навчальному закладі.

Особливий подарунок ліцею зробив дизайнер Ілля Патієвич, який розробив дизайн простору.

Лабораторія покоління Альфа – мультифункціональний простір, який учні та викладачі зможуть облаштовувати відповідно до потреби занять.

Окрім цього у ліцеї Пулюя тривають робити над облаштуванням арт-простору, який реалізується також у межах громадського бюджету. Громада ліцею виграла і великий проект на суму 3 млн грн. Також тут відновлюють і шкільний басейн. Його запуск планують до кінця цього року.