logo
28/03
27/03
26/03
25/03
2 ...

Для фінансових управлінь громад Львівщини провели навчальний семінар

22-07-2021 19:00702

Для фінансових управлінь громад Львівщини провели навчальний семінар
Фото: ЛОДА

У межах обміну досвідом між фінансовими органами територіальних громад Львівського району, у Львівській облдержадміністрації провели семінар-нараду за участі заступника голови Львівської райдержадміністрації Андрія Ковальського та директора департаменту фінансів облдержадміністрації Олега Демківа.

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

На нараді розглянули питання щодо наповнення дохідної частини місцевих бюджетів, перегляду місцевих податків і зборів, співпраці з  державною фіскальною службою та іншими державними органами. Окремо зупинилися на засадах середньострокового бюджетного планування.  

«Це заключна  нарада у форматі обміну досвідом. Загалом впродовж червня-липня за ініціативи департаменту фінансів облдержадміністрації, районні фінансові управління організували та провели дев’ять круглих столів, в яких взяли участь усі фінансові органи області.

Основною метою таких зустрічей є підвищення фахового рівня фінансистів, надання консультативної допомоги при вирішенні питань, що виникають у процесі виконання місцевих бюджетів», - зазначив директор департаменту фінансів Львівської ОДА Олег Демків.

Leopolis.news