logo
18/04
17/04
16/04
15/04
12/04
2 ...

У Львові дискутуватимуть про трансформацію міського простору

23-07-2019 15:41958

У Львові дискутуватимуть про трансформацію міського простору

Завтра, 24 липня, о 16:00 у Меморіальному музеї тоталітарних режимів «Територія Терору» відбудеться дискусія «Трансформації міського простору: де межа?»

 

 

Про це повідомила прес-служба музею.

«Реконструкція фонтана «Кульбаба» на пл. Галицькій спричинила гостру дискусію у соціальних мережах серед мешканців Львова. Суперечки довкола проекту реконструкції зумовили проведення публічної розмови про зміни міських просторів з історичним нашарування та їхню взаємодію у сучасному Львові. Фокусом нашого обговорення стане доцільність трансформацій публічних просторів та співіснування різних культурних контекстів в межах історичного середовища Львова», – йдеться в повідомленні.

Музей «Територія Терору» ініціює дискусію серед архітекторів, істориків, мистецтвознавців, соціологів, урбаністів, археологів, медійників та всіх небайдужих до збереження спадщини Львова.

Нагадаємо, у Львові розпочали ремонтні роботи з реконструкції фонтана «Кульбаба». Після завершення робіт на площі з’явиться сухий фонтан з відкритим доступом до води. Археологи розповідають про знахідки на місці фонтана «Кульбаба». 

Leopolis.news