logo
29/03
28/03
2 ...

У Зеленського уже збирають голоси за відставку Разумкова – екснардеп (ВІДЕО)

23-07-2021 19:001126

У Зеленського уже збирають голоси за відставку Разумкова – екснардеп (ВІДЕО)

В Офісі президента уже почали домовлятись із народними депутатами про майбутнє голосування за відставку голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова.

Про це розповів народний депутат України 7-го скликання, колишній працівник Адміністрації президента за часів Петра Порошенка Ярослав Гінка в інтерв’ю Остапу Дроздову.

«Буде цікава ситуація по Разумкову, бо він сьогодні є загроза Зеленському. Сьогодні депутатам, за чутками, про це пишуть у телеграм-каналах, пропонують 70 тис. дол. за зелену кнопку за відставку Разумкова. Є багато тих, хто на це не піде. Тоді їх викличе Єрмак і скаже, що тут у тебе те і те…», – зазначив Гінка.

Як пояснив екснардеп, у Зеленського зараз пік рейтингу, тому він може піти на дострокові президентські вибори. А вибори йому потрібні, щоб закріпитись ще на одну каденцію. Після цього можна і парламентські вибори проводити.

У чому ж загроза Разумкова Гінка так пояснив: «Якщо Зеленський піде у відставку, Разумков буде в.о. президента. І президент Зеленський може не стати президентом. Парламент уже не Зеленського. І за цей період (виборчий – ред.) не відомо, що може відбутись у парламенті».

За інформацією політика, Разумков планує чи уже вніс правку у закон про вибори, що президент, який подав у відставку, немає права балотуватись повторно. 

На запитання ведучого, чи реально між Зеленським і Разумковим «пробігла кішка» і «між ними уже все» Гінка відповів: «Так, думаю, між ними уже все».

Leopolis.news