logo
28/03
27/03
26/03
2 ...

Для військових ЛитПолУкрбригу організували оглядову програму Львовом

25-07-2021 15:465335

Для військових ЛитПолУкрбригу організували оглядову програму Львовом
Фото: ЛМР

Із 19 до 31 липня на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ, що у селі Старичі Яворівськго району, триває військове навчання «Три мечі 21». Навчання проводить Литовсько-польсько-українська бригада імені Великого гетьмана Костянтина Острозького. Тож сьогодні, 25 липня, для військових Львівська міська рада організувала оглядово-туристичну програму містом.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Так, під час оглядово-туристичної програми, іноземних військових ознайомили із культурною спадщиною Львова й України загалом, з національними традиціями та львівською архітектурою.

Зокрема, для учасників відбулись автобусні та пішохідні екскурсії. Так, військові прогулялись центральною частиною міста, де вони побачили та їм розповіли про визначні споруди, храми, історичні будівлі міста. Також військові оглянули Меморіал Героїв Небесної Сотні та відвідали Личаківське кладовище, де поховані новітні Герої України. Також під час автобусних екскурсій учасникам показали й інші визначні місця та споруди в різних районах міста Львова.

Зазначимо, до міжнародного навчання, що триває на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ, залучені військовослужбовці Збройних сил України, Литовської Республіки, Республіки Польща та Сполучених Штатів Америки. Також до організації цих навчань долучилась Львівська міська рада.

Leopolis.news