logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
2 ...

Завтра стартує реєстрація для проходження спеціальної сесії ЄВІ

26-07-2021 16:194167

Завтра стартує реєстрація для проходження спеціальної сесії ЄВІ
Фото: law.chnu.edu.ua

Завтра, 27 липня 2021 року, розпочинається реєстрація для проходження спеціально організованої сесії єдиного вступного іспиту (ЄВІ). Вона триватиме до 5 серпня. 

Про це повідомляє пресслужба Міносвіти.

Реєстрацію здійснює приймальна комісія одного з закладів вищої освіти, у якому вступник бажає брати участь у конкурсному відборі.  Для учасників на сайті Українського центру створено інформаційну сторінку – «Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІ». Доступ до неї – за номером екзаменаційного листка та PIN-кодом, указаним у ньому.

Вступник вважатиметься зареєстрованим після отримання екзаменаційного листа та сплати коштів за участь в тестуванні. Цьогорічна вартість участі у спеціально організованій сесії ЄВІ становить 540 гривень.

Оплата послуг за участь у спецсесії здійснюється одним із пропонованих на інформаційній сторінці «Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІ» способів. Сплатити кошти потрібно не пізніше трьох робочих днів після завершення реєстрації.

Тестування у межах спеціально організованої сесії ЄВІ відбудеться 11 вересня. Пункти тестування створюватимуться в усіх обласних центрах (окрім м. Донецьк і м. Луганськ), а також у м. Сєвєродонецьк і м. Слов’янськ.

Із матеріалами ЄВІ попередніх років можна ознайомитися за покликанням. Зазначимо, що проведення спеціально організованої сесії єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) не передбачено.

Нагадаємо, понад мільйон заяв подано вступниками на бакалаврат під час цьогорічної вступної кампанії.

Leopolis.news