logo
28/03
26/03
25/03
24/03
21/03
14/03
10/03
08/03
04/03
29/02
28/02
26/02
25/02
2 ...

Курій: «Старосамбірська районна рада ніколи не погодить регіонала на посаді»

05-05-2019 16:234249

Курій: «Старосамбірська районна рада ніколи не погодить регіонала на посаді»

Фото: Facebook Василя Курія

П’ятий рік поспіль керівництво Львівської обласної ради різними способами тримає на посаді керівника Старосамбірського дочірнього лісогосподарського підприємства «Галсільліс» Дмитра Єдинака, який є одним із найактивніших членів Партії регіонів на Старосамбірщині.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав громадський активіст, депутат Старосамбірської районної ради Василь Курій.

«Зеленський буде з «Партією регіонів»!!! Так сказали всі львівські патріоти. Сказали, як відрізали. Крапка. А що самі? Львівська обласна рада, більшість БПП, голова БПП – усі у вишиванках, і патріоти до останнього подиху. Але тим часом уже п’ятий рік керівництво обласної ради будь-якою ціною намагається втримати на посаді керівника свого підприємства Старосамбірський Галсільліс.І все б нічого, та є одна малесенька деталь: це один із найактивніших членів команди партії регіонів на Старосамбірщині», – написав Василь Курій.

Він повідомив такі деталі із біографії Дмитра Єдинака:

- до 2013 року активна співпраця з партією регіонів, участь в виборах від цієї партії, фінансова підтримка команди януковича на Старосамбірщині.

- 2015 – Львів призначає Дмитра ТВО «Старосамбірський Галсільліс»

- 2018 – Львів, порушуючи статут підприємства, одноосібно призначає регіонала вже офіційним керівником;

- 2019 – Львів не витримує тиску активістів та депутатів зі Старосамбірщини, «ховає» одіозного керівника на свіжостворену посаду «заступник директора» «Старосамбірського Галсільлісу». Відразу іде у лікарняну відпустку, сидить вдома та отримує зарплату з підприємства, яке довів «до ручки» та мільйонних боргів.

«Був ще 2014, Революція Гідності, розпал… Тоді лісники на Львівщині вербували тітушок на антимайдан. Є свідчення і про участь Єдинака у подібному. Зараз львівські активісти розмотують цей таємничий клубок, але силовики та влада активно перешкоджають. Думаю, рано чи пізно, люди все ж дізнаються правду. Біда у тому, що в Україні не існує ідеологій, партій. Є інтерес і банда. А які прапори піднімати – абсолютно байдуже! Крапка… Олександр Ганущин, Володимир Гірняк, Андрій Білоус, Михайло Гичка - Старосамбірська районна рада НІКОЛИ не погодить регіонала на посаді! Що робить Львівська обласна рада  – відповідати вам», – наголосив Василь Курій.

Leopolis.news