«Слуга народу» заявляє про фальсифікації у двох округах на Львівщині

http://leopolis.news/post/4701/sluga-narodu-zayavlyae-pro-falsyfikaci-u-dvoh-okrugah-na-lvivshchyni-

24/07/2019

Упродовж всієї виборчої кампанії усі кандидати від політичної партії «Слуга народу» на Львівщині  вели свою агітацію чесно та без використання методів очорнення своїх опонентів. І день голосування  наші кандидати провели так само – відстоюючи чесні та прозорі вибори. Проте наші опоненти в окремих округах не могли змиритись із втратою влади та вдались до того, що ми називаємо фальсифікацією результатів», – сказано у релізі.

Зокрема, як відзначають у Зе!команді, йдеться про 119 (Бродівський, Буський, Радехівський та частина Кам’янко-Бузького району) і 126 (Жидачівський, Стрийський райони та міста Стрий і Моршин) виборчі округи.

Так, у 119 окрузі виявлена суттєва розбіжність між копіями протоколів, які були надані суб’єктам виборчого процесу та членам ДВК і протоколами ДВК, що були подані до ОВК. 

«Протоколи, які були видані в ніч з 21 на 22 липня не співпадають з тими, які привозять дільничні виборчі комісії. На початку перерви в роботі засідання ОВК №119 різниця між двома лідируючими кандидатами становила 330 голосів на користь нашого кандидата Ореста Кавецького. Проте до кінця цієї перерви на сайті ЦВК відобразилась відмінна інформація з перевагою Кавецького лише у 45 голосів. Хоча в цей час прийом протоколів не здійснювався. Так, станом на 15 годину дня наш кандидат уже програє на 130 голосів  кандидату Михайлу Бондару, чинному депутату Верховної Ради», - зазначає Ростислав Тістик, координатор Зе!команди на Львівщині.

Також, як відзначається, по 126 округу спостерігачами від Володимира Наконечного, що висунутий політичною партією «Слуга народу» в цьому окрузі, було зафіксовано вкидання бюлетенів за одного з кандидатів. Сам Наконечний зі своїми довіреними особами викликав поліцію і відповідні порушення були зафіксовані.

«Ми відстежуємо ситуацію по цих округах та все фіксуємо. Тому особи, що беруть участь в фальсифікації результатів голосування, понесуть відповідний вирок суду за свій злочин».

Leopolis.news