logo
17/04
16/04
15/04
12/04
11/04
2 ...

Вибори до Ради: Разумкова найбільше здивували мажоритарники на Львівщині

25-07-2019 11:071695

Вибори до Ради: Разумкова найбільше здивували мажоритарники на Львівщині

Партію «Слуга народу» найбільше здивував результат мажоритарних кандидатів на Львівщині, адже там посилено працював «Голос» Святослава Вакарчука та «Європейська солідарність» Петра Порошенка.

Про це керівник партії Дмитро Разумков розповів у інтерв'ю «Інтерфакс-Україна», передає Gazeta.ua.

«Найбільше здивували, мабуть, ті, хто виграв у Львівській області. Їм було, мабуть, важче всього, бо туди кинули великі ресурси й «Голос», й «Європейська солідарність». Тим не менш, хлопці молодці. І в нас непоганий результат у Львівській області загалом», — сказав керівник «Слуги народу».

У Донецькій і Луганській областях зберігся вплив «Опозиційної платформи — За життя», що не дало мажоритарникам можливості отримати «результат, на який вони заслуговують», зазначив Разумков.

«Але і на Донбасі ми показали достройний результат, і впевнений, що він був би кращим, якби виборча кампанія була трохи довшою. Тоді ми б змогли більше донести інформації про себе про партію. Зауважче, що у нас став кращим результат на західній Україні, у Львові. Ми і під час президентської кампанії казали, що нам не вистачило часу про себе розповісти. Головне, що ми зберегли ту практично "зелену" карту України, яка була на президентських», — сказав він.

Найбільше округів у Львівській області виграли самовисуванці — 4, від партії «Голос» — 3, від ЄС та «Слуги народу» — по 2, «Самопоміч» — 1.

У Донецькій області мажоритарники від «Слуги народу» не виграли жодного округу, у Луганській — один.

ЦВК опрацювала 99,85% протоколів, до Ради проходить «Слуга народу», «Опозиційна платформа — За життя», «Батьківщина», «Європейська солідарність», «Голос».

Leopolis.news