logo
29/03
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
22/03
2 ...

Зеленський зустрівся із обраними «слугами» і дав їм настанови

25-07-2019 15:311916

Зеленський зустрівся із обраними «слугами» і дав їм настанови
Фото: РБК-Україна

Президент Володимир Зеленський у Києві провів зустріч з майбутніми народними депутатами від партії «Слуга народу».

На зустрічі були присутні практично всі майбутні нардепи від «Слуги народу», обрані як за списком, так і по мажоритарних округах, інформує  «Інтерфакс-Україна» з посиланням на учасників зустрічі.

Зокрема, кандидат у народні депутати за списком «Слуги народу» Данило Гетманцев розповів, що на зустрічі обговорювали загальні принципи майбутньої роботи у Верховній Раді.

«Не брехати. Не красти. Не відступати. Це квінтесенція того, що він говорив», – сказав Гетманцев у коментарі агентству.

«Якщо переказати, про що була розмова. Ми говорили про те, як ми зустрілися... про те, чому зустрілися. Він говорив, власне кажучи. Ми сиділи, слухали, але погодилися з ним. Ми говорили про те, для чого ми зустрілися і що плануємо робити. Ми говорили про те, що для нас важливо залишитися в історії держави, не зганьбити себе, свою політичну силу, свої сім'ї... Це така світоглядна основа, на якій ми надалі будуватимемо свої відносини у фракції і свої дії від цього відштовхуватимемо», – розповів майбутній парламентарій.

Крім того, кілька учасників зустрічі повідомили, що на заході був присутній в.о. голови Служби безпеки України Іван Баканов.

Leopolis.news