logo
24/04
2 ...

У центрі Львова збудують готель міжнародної мережі Marriott

26-07-2019 15:353477

У центрі Львова збудують готель міжнародної мережі Marriott
Фото: ЛМР

Виконавчий комітет Львівської міської ради ухвалив рішення про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію з надбудовою дочірнім підприємством «Інститут суспільних технологій «Електрон» будинку № 85 на вул. Городоцькій та пристосуванням під багатофункційний центр з групами приміщень різного громадського призначення.

 

 

Таке рішення члени виконкому ухвалили під час засідання сьогодні, повідомляє кореспондентка Leopolis.news.

Головний архітектор Львова Юліан Чаплінський зазначив, що компанія проведе реконструкцію будинку, але має зберегти автентичний фасад будівлі, реставрувавши його. Архітектор сказав, що проектом передбачене збереження всіх декорів і характеристик фасаду будівлі.

«З боку вул. Городоцької буде двоповерхова мансардна надбудова. Зараз це є гуртожиток, відповідно, планування є таким собі. Фактично єдине, під що можна його реконструювати, – це під готель», – пояснив Юліан Чаплінський.

П’ятиповерховий будинок на вул. Городоцькій, 85 розташований в історичному ареалі Львова на земельній ділянці площею 0,21 га, тому забудовника зобов’язали узгодити паспорт кольорового опорядження фасаду в міському управлінні охорони історичного середовища.

Висота будівлі після реконструкції не повинна перевищувати 29 м. Компанія має право надбудувати кілька поверхів.

Після завершення всіх робіт на вул. Городоцькій, 85 з’явиться готель міжнародної мережі Marriott.

Marriott International - провідна компанія на ринку готельних послуг з приблизно 2800 готелями під маркою Marriott, розташованими в США і 66 інших країнах і територіях.

Головне управління компанії розташовується у Вашингтоні, в кінці 2005 року загальна кількість співробітників компанії становила 143 000 чоловік.

Леся БУРБАН, Leopolis.news