logo
20/04
19/04
18/04
2 ...

Приміщення на пл. Ринок у Львові продали за 116 млн грн

26-07-2019 17:251953

Приміщення на пл. Ринок у Львові продали за 116 млн грн
Фото: Googlr Maps

Міськрада продала через ProZorro один з найдорожчих лотів в історії Львова – нежитлові приміщення на площі Ринок, 19, 20 та 21.

Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Йдеться про приміщення підвалу та першого поверху, загальною площею 945,1 кв. м, які між собою з’єднані, мають переходи, і функціонували раніше як один комплекс. Об’єкт продано за 116 млн грн.

«Цей лот – один з найдорожчих об’єктів, які ми виставляли на продаж у місті. За отримані кошти місто зможе зробити потрібні для містян речі», – розповіла Інна Свистун, начальниця управління комунальної власності Львівської міської ради. Покупцем об’єкта є ТзОВ «Драгон капітал консалтинг».

Зазначено, що раніше у цих приміщеннях була арт-ресторація «Під Левом», проте попередній орендар (ТзОВ «Краківський ринок») постійно боргував місту кошти за оренду, тому міське управління комунальної власності було змушене подати позов про розірвання договору і виселення цього орендаря. Зі слів Інни Свистун, на сьогодні ця заборгованість є на стягненні у виконавчої служби, і попередній орендар сплачує свій борг місту.

Leopolis.news