logo
15/04
12/04
11/04
2 ...

Львівщину відвідає перший заступник глави Мінагрополітики

13-09-2021 20:105295

Львівщину відвідає перший заступник глави Мінагрополітики
Фото: Укрінформ\\

У п’ятницю, 17 вересня, на Львівщині з візитом перебуватиме перший заступник міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький.

Про це інформує пресслужба ОДА.

Зокрема, у Народному домі в м. Золочів відбудеться нарада з питань розвитку сільських територій в контексті земельної реформи та ринку землі  за участю першого заступника Міністра аграрної політики та продовольства України Тараса Висоцького заступника Голови Всеукраїнської асоціації громад з виконавчої роботи – Виконавчого директора Івана Слободяника,  керівників регіональних органів ЦОВВ у Львівській області, голів територіальних громад та райдержадміністрацій області.

Учасники наради обговорять питання взаємодії територіальних громад з органами виконавчої влади в контексті земельної реформи та питання реформи децентралізації.

У межах заходу відбудеться підписання Меморандуму про співпрацю між Міністерством аграрної політики та продовольства України, Львівською облдержадміністрацією та Всеукраїнською асоціацією громад.

Початок заходу об 11:30 год.

Окрім цього, в рамках візиту заплановано відкриття сучасного високотехнологічного виробництва готових кормів для тварин на потужностях ТзОВ «Коудайс Україна» в с. Хильчиці Золочівського району о 14:00 год.

Leopolis.news