logo
18/04
17/04
16/04
15/04
2 ...

Затриманим з контрабандою наркотиків на Львівщині виявився скандальний активіст – ЗМІ

15-09-2021 15:546888

Затриманим з контрабандою наркотиків на Львівщині виявився скандальний активіст – ЗМІ
Фото: facebook.com/yuriy.kentsalo.7

Стало відомо ім’я  українця, який 14 вересня намагався перевезти через кордон партію наркотичних речовин Acatar acti-tabs.

 

Як повідомляє Zaxid.net із посиланням на свої джерела, затриманим є відомий на Яворівщині громадський активіст Юрій Кенцало.

Зокрема, прикордонники затримали його на КПП «Краківець» з панчохою, наповненою 194 блістерами наркотичного препарату Acatar acti-tabs. Під час обшуку машини схованки з наркотиками знайшли ще під килимком пасажирського сидіння, у дверях машини, у ніші під кермом та у системі кондиціонування. Загалом у Кенцала влучили 210 блістерів наркотичних таблеток.

Про випадок на пункті пропуску прикордонники повідомили поліцію, зараз тривають слідчі дії.

Як повідомляли, 4 червня 2021 року працівники СБУ затримали керівника ГО «Громадський контроль Яворівщини» Юрія Кенцала за шантаж, погрози і вимагання неправомірної вигоди.

5 червня суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. На підставі частини 3 статті 183 Кримінального процесуального кодексу суддя призначила грошову заставу в розмірі 40 прожиткових мінімумів для працездатних осіб, що сягає 76840 гривень.

Кенцало неодноразово потрапляв у скандали. Два роки тому його затримала СБУ за шантаж підприємця у Яворові. А ще раніше він намагався перетнути кордон на автомобілі з перебитими номерами.  

Leopolis.news