logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
22/03
21/03
2 ...

Юрій Доскіч: «Якщо виборці звертаються до депутата – йому довіряють»

17-09-2021 21:236036

Юрій Доскіч: «Якщо виборці звертаються до депутата – йому довіряють»

У цьому не раз пересвідчувався депутат Львівської обласної ради від Самбірщини Юрій Доскіч.

 

Він регулярно виїжджає на округ та зустрічається з керівниками різних установ, мешканцями міст і сіл. Вони відверто діляться з ним своїми проблемами, маючи надією, що обов’язково допоможе їх вирішити. Про це повідомив кореспондент Leopolis.news.

Що Турківській центральній міській лікарні вкрай потрібне ліжко-трансформер, зізнались охоронці здоров’я Юрію Доскічу. Він сам переконаний та інших переконував,  що українські матері заслуговують кращих умов, ніж вони є. І невдовзі Благодійний фонд «Сім’ї Доскіч» подарував пологовому відділенню найновішу конструкцію гінекологічного  устаткування.

 Значну роботу проводять Ірина Мудрак, Надія Корольчук як помічники команди обласного депутата Юрія Доскіча. Він їм доручає виконати те, з чим сам через різну зайнятість не може, але це в нього на контролі. Зокрема, вони від Благодійного фонду ГО «Старосамбірська організація осіб з інвалідністю» привезли допомогу з набором того, що  вкрай потрібне таким людям – насамперед дітям, а також частково лежачим дорослим.

«На цю гуманітарну допомогу, – сказала голова ГО Галина Литвак, – наша організація  дуже чекала. Дякую за те, що для потребуючих творите добро».

Помічники обласного депутата забезпечили матеріалами для облаштуванння та реконструкції футбольного стадіону "Лафорт Арена" у м. Добромиль. Вони виконали ще одне доручення від Благодійного фонду «Сім’ї Доскіч» –  футбольній команді села Стрілки та її тренеру Володимиру Наливайку вручили спортивну форму.

Перелік добрих справ обласного депутата Юрія Доскіча та Благодійного сімейного фонду можна продовжити. Його, зізнаються керівники міст, ОТГ Самбірського району, якось скрізь і всюди багато. І цілком закономірним є те, що Предстоятель УПЦ  Митрополит Епіфаній за, як сказано, віддане служіння Богові й Україні нагородив Юрія Юрійовича орденом Святого Великомученика Юрія Переможця.

«Цей орден – визнання моєї праці та стимул. Стимул й надалі творити добро, обстоювати  правду», – зазначив Юрій Доскіч. 

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news