logo
27/03
26/03
25/03
22/03
2 ...

39-річний чоловік на Золочівщині розбив вікно у магазин та обікрав його (ФОТО)

18-09-2021 14:126436

39-річний чоловік на Золочівщині розбив вікно у магазин та обікрав його (ФОТО)
Фото: Поліція Львівської області

У Золочівському районі поліцейські затримали зловмисника невдовзі після вчинення крадіжки з магазинуЗа скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

16 вересня, близько 5 години ранку, до поліції звернувся 39-річний мешканець міста Броди, який повідомив, що почув підозрілий шум в одному з магазинів, розташованих на вулиці Богуна.

На місце події негайно виїхали оперативники сектору кримінальної поліції, слідчі, а також екіпажі групи реагування патрульної поліції відділення поліції №1 Золочівського районного відділу поліції. Як встановили правоохоронці, невідомий чоловік, пошкодивши вхідні двері, проник у приміщення магазину, викрав звідтам товари та втік.

Обстежуючи прилеглу територію, правоохоронці невдовзі виявили зловмисника, причетного до крадіжки, 38-річного мешканця одного з сіл району, неподалік місця скоєння злочину.

Зловмисника затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили затриманому про підозру в скоєнні правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Досудове розслідування триває.

Leopolis.news