logo
20/04
19/04
18/04
2 ...

Слідство має 3 версії замаху на Шефіра

22-09-2021 15:127579

Слідство має 3 версії замаху на Шефіра
Фото: mvs.gov.ua

У Міністерстві внутрішніх справ вважають, що метою нападу на першого помічника президента Сергія Шефіра був намір не залякати, а вбити та озвучили основні версії, які розглядає слідство.

Про це повідомив голова Нацполіції Ігор Клименко і очільник МВС Денис Монастирський на брифінгу, інформує «Українська правда».

«Три основні версії, які розглядає Національна поліція: у зв’язку з державною діяльністю, з метою тиску на вище керівництво держави, з метою дестабілізації політичної ситуації, в тому числі розглядається й версія за участю спецслужб іноземних держав», – сказав Клименко.

«Хочу наголосити, що метою даного нападу було не налякати, а саме вбити першого помічника президента України. Наголошую, що команду президента не налякати, ті реформи, які початі, в тому числі у боротьбі з організованою злочинністю, будуть продовжені», – додав Монастирський. 

 

Як повідомляли, сьогодні зранку біля Києва стріляли у автомобіль першого помічника президента Володимира Зеленського Сергія Шефіра, поранений водій машини.

В автомобіль потрапило більше 10 куль.

Розпочато кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією замах на вбивство двох і більше осіб (ст. 115 ККУ).   

 

Leopolis.news