logo
29/03
28/03
2 ...

У Львові стартував Перший всеукраїнський Осінній медсестринський форум

23-09-2021 14:312217

У Львові стартував Перший всеукраїнський Осінній медсестринський форум

Сьогодні, 23 вересня, розпочав роботу Перший всеукраїнський Осінній медсестринський форум, який триматиме два дні.

Про це повідомляє пресслужба Львівської обласної ради.

У конференц-зал готелю «Патріарший» відбулося урочисте відкриття форуму,  в межах якого Львівський медичний фаховий коледж післядипломної освіти підписав меморандум про співпрацю з Центром післядипломної освіти медсестер та акушерок м. Жешув (Польща).

Опісля розпочалася робота в тематичних секціях, на яких обговорять нормативно-правові аспекти післядипломної освіти, стандарти практичної підготовки сестри медичної загальної практики – сімейної медицини, гості з Польщі поділяться європейським досвідом ведення практики.

Також у перший день форуму на базі симуляційно-тренінгового центру Львівського медичного фахового коледжу сестри медичні загальної практики – сімейної медицини проведуть тренінги та продемонструють надання долікарської допомоги, обстеження молочних залоз, проведення скринінгових досліджень профілактики неінфекційних захворювань, вакцинацію та забір крові вакуумними системами. 

Завтра на форумі очікують керівництво Міністерства  охорони здоров'я України, загалом форум об'єднає керівників закладів післядипломної освіти зі всієї України, а також з м. Жешув (Польща), медичних сестер загальної практики сімейної медицини, голів асоціацій та головних спеціалістів з медсестринства усіх областей України. 

Організовує захід Львівський медичний фаховий коледж післядипломної освіти спільно з Асоціацією медичних сестер Львівщини, за підтримки Міністерства охорони здоров'я України, Львівської обласної ради та Львівської обласної державної адміністрації. 

Leopolis.news