В управлінні безпеки міста 78 вакансій

http://leopolis.news/post/51620/v-upravlinni-bezpeky-mista-78-vakansiy

21/10/2021

 

У тому числі вакантною ще з березня 2021 року є посада начальника управління. Наразі обов’язки керівника цього підрозділу виконує Юрій Жищинський, який працює заступником начальника управління-начальником відділу оперативно-технічних заходів управління безпеки міста Львівської міської ради. 

Також в управлінні є 36 вакансій спеціаліста 1 категорії-інспектора з паркування, 23 вакансії провідного спеціаліста-інспектора з паркування, 17 вакансій головного спеціаліста-інспектора з паркування та одна вакантна посада головного спеціаліста відділу оперативно-технічних заходів.

Головними завданнями управління безпеки міста є: формування та забезпечення реалізації заходів з питань законності, правопорядку, безпеки, охорони прав і законних інтересів мешканців та гостей міста на території м. Львова; захист посадових осіб міської ради від протиправних посягань, які пов’язані із здійсненням повноважень та основних завдань, а також від перешкоджання у виконанні ними службових обов’язків; виявлення, попередження та припинення правопорушень, які готуються або вчиненні, у межах наданих повноважень.

Як вже писав Leopolis.news, у Львівській міській раді станом на 1 жовтня вакантиними були 37 керівних посад. Це директори департаментів та їх заступники, начальники управлінь та їх заступники, начальники відділів та інспекцій, заступник міського голови-омбудсмен з прав людей з інвалідністю та голова районної адміністрації.

Маркіян ВОЙТОВИЧ, Leopolis.news