logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
2 ...

Не поділили дорогу: поблизу Львова 46-річний чоловік з пістолета обстріляв трактор

26-10-2021 12:046465

Не поділили дорогу: поблизу Львова 46-річний чоловік з пістолета обстріляв трактор
Фото: Нацполіції України у Львівській області

Конфлікт між чоловіками стався через користування дорогою на території садівничого товариства.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції львівської області.

Напередодні,25 жовтня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від тракториста, 43-річного мешканця села Зубра, про те, що 46-річний житель села Солонка пострілами з пістолета пошкодив його трактор.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, група реагування патрульної поліції, а також співробітники інших підрозділів відділу поліції №3 Львівського районного управління поліції №2. Як встановили правоохоронці, конфлікт між чоловіками стався на території одного з садівничих товариств, розташованого на території села Солонка, і стосувався користування дорогою.

Поліцейські вилучили у старшого з учасників події пістолет «Форт-17» та набої до нього, які скерували на експертне дослідження. Чоловік затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Також вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Досудове розслідування триває. 

Leopolis.news