logo
24/04
23/04
22/04
21/04
2 ...

Мешканця Золочівщини судитимуть за низку крадіжок і шахрайств

02-08-2019 17:09528

Мешканця Золочівщини судитимуть за низку крадіжок і шахрайств
Фото: ukrinform.ua

Працівники скерували на розгляд суду обвинувальний акт проти 28-річного раніше судимого мешканця Золочівщини, який вчинив декілька крадіжок та шахрайств.

 

Про це повідомляють на сторінці Золочівського відділу поліції у Facebook.

Зокрема, 13 червня зловмисник, перебуваючи в гостях, викрав мобільний телефон марки «Xiaomi». 22 червня в такий же спосіб викрав планшет у мешканця м. Золочева, а 5 липня з жіночої сумки своєї знайомої поцупив гроші.

«Окрім цього працівники поліції встановили, що на початку червня цей же чоловік під приводом необхідності зателефонувати виманив у місцевого мешканця мобільний телефон, та власнику не повернув. Також в червні місяці чоловік за проханням знайомого зняв з його банківської картки 1200 гривень, проте грошей власнику не віддав, а привласнив собі», – йдеться в повідомленні.

Працівники поліції також встановили, що, крім зазначених злочинів, чоловік причетний також до крадіжки чавунної батареї, яку він разом з двома мешканцями Золочева викрав з території господарства місцевої мешканки. Загалом зловмисник завдав постраждалим шкоди на загальну суму близько 4649 гривень.

За цим фактом досудове розслідування завершено. Обвинувальний акт проти чоловіка за підозрою у скоєнні шахрайства та крадіжок скеровано до суду. Чоловіку загрожує покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років

Leopolis.news