logo
24/04
2 ...

У львівському аеропорту повідомили про скасування рейсів через зіткнення літака з птахом

03-08-2019 11:041737

У львівському аеропорту повідомили про скасування рейсів через зіткнення літака з птахом
Фото: ТСН

Авіарейси Венеція – Львів та Львів – Мілан-Бергамо авіакомпанії «Ernest Airlines» скасовано через те, що повітряне судно у Венеції зіткнулося з птахом.

Про це повідомили на сторінці Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького у Facebook.

«Рейси ERN297/224 ВЕНЕЦІЯ-ЛЬВІВ-БЕРГАМО скасовано по технічній причині – зіткнення повітряного судна з птахом у аеропорту Венеції (BIRD STRIKE in VCE). Пасажирам було запропоновано розселення у готель», – йдеться в повідомленні.

В аеропорту зазначили, що інформуванням пасажирів про час та обставини відльоту займаються кол-центр та представники авіакомпанії.

На сайті аеропорту, де розміщено розклад авіарейсів, зазначено, що скасовано виліт зі Львова до Бергамо, який мав відбутися вчора, 2 серпня, о 21:50.

Про затримку рейсу пишуть у соцмережах: «Наш рейс зі Львова до Мілано Бергамо авіакомпанії ERNEST було спочатку затримано на 2 години, потім ми пройшли реєстрацію, паспортний контроль і в залі очікування почався дурдом.... Рейс затримали на годину і жодних оголошень і пояснень не було! Потім пройшов ще час і рейс просто відмінили (зняли його навіть з табло) але все рівно ніяких оголошень і пояснень не було....»

Leopolis.news