logo
28/03
27/03
26/03
25/03
2 ...

Зеленський зізнався, що літав у Гуту з Єрмаком, який відзначав 50-річчя (ВІДЕО)

26-11-2021 17:366096

Зеленський зізнався, що літав у Гуту з Єрмаком, який відзначав 50-річчя (ВІДЕО)
Фото: з відкритих джерел

Президент Володимир Зеленський підтвердив, що користувався гелікоптерами Державної служби з надзвичайних ситуацій для перельотів у період з 19 по 22 листопада, зокрема, літав разом із керівником свого Офісу Андрієм Єрмаком.

 

Про це Зеленський сказав під час пресмарафону, відповідаючи на запитання кореспондента УП щодо останнього розслідування про ювілей Єрмака. 

Зеленський поскаржився, що «завдяки кореспонденту УП не має можливості жити особистим життям», оскільки той відстежує його пересування. Зеленський дорікнув також, що через це «діти президента вимушені скрізь перебувати під охороною». 

Він також нарікає, що завдяки кореспонденту УП, світ дізнається, що президентський літак наразі несправний, тому глава держави не може ним скористатися, а тому, мовляв, звернувся до ДСНС і отримав підтвердження, що може скористатися її гвинтокрилами. 

Президент заявив, що полетів у Гуту ввечері п’ятниці «з родиною, щоб відпочити, адже в Києві, мовляв, не залишилось місця, де він може це зробити». Його супроводжував ще один гвиноткрил – за протоколами безпеки. 

Але й там, за словами глави держави, він займався підготовкою форуму для працівників дипломатичної служби, що запланований на кінець грудня. 

Президент підтвердив, що в неділю 21 грудня полетів до Києва, де взяв участь у заходах, присвячених Дню Свободи та Гідності, а потім полетів назад до державної резиденції в Гуті. Зеленський підтвердив, що з ним був глава Офісу президента Андрій Єрмак. 

Зеленський не відповів на запитання, чи святкував в «Синьогорі» ювілей Єрмака, зазначивши лише, що туди «циган не викликав, ведмедів не викликав, але і журналіста УП теж не викликав». 

Також президент нагадав, що «Синьогора» - захищений об’єкт, і журналіст УП, мовляв, порушив закон, запускаючи дрон над ним. 

Як повідомляли, за інформацією «Української правди», Президент Володимир Зеленський та Офіс президента святкували день народження Андрія Єрмака на державній дачі, використовуючи гелікоптери ДСНС для доставляння людей до резиденції в Карпатах.

Натомість Єрмак запевняє, що не 4 дні і гелікоптерами гостей не доставляли.

 

Leopolis.news