logo
19/04
18/04
17/04
2 ...

У Львові суд відправив у СІЗО 39-річного раніше судимого, який пограбував та побив власників квартири на Сихові

01-12-2021 19:145928

У Львові суд відправив у СІЗО 39-річного раніше судимого, який пограбував та побив власників квартири на Сихові
Фото: Нацполіції України у Львівській області

Напередодні, 30 листопада суд обрав  зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб без права внесення застави.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці під час досудового розслідування,  26 жовтня, близько 12.50, раніше судимий 39-річний мешканець Львівського району, підібравши ключі, проник у квартиру одного з будинків по вулиці Трильовського у Львові, звідки викрав грошові кошти та ювелірні вироби.

Під час скоєння правопорушення зловмисника виявили власники квартири, які несподівано повернулися додому. Попри вимоги потерпілих повернути викрадене майно, він втік, спричинивши їм тілесні ушкодження.

На місці працювали слідчо-оперативна група та інші співробітники відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції №2. Вивчивши записи з камер відеоспостереження та провівши інші оперативно-розшукові заходи, правоохоронці встановили особу зловмисника, причетного до скоєння правопорушення, та місце його перебування. Речові докази у нього вилучено.

 Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 186 (Грабіж, поєднаний з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Досудове розслідування триває.

Leopolis.news