logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
2 ...

Завдав декілька ударів сокирою та втік: на Стрийщині чоловік намагався вбити свого брата

02-12-2021 13:075758

Завдав декілька ударів сокирою та втік: на Стрийщині чоловік намагався вбити свого брата
Фото: Поліція Львівської області

На Стрийщині поліцейські затримали підозрюваного у замаху на вбивство свого брата. Чоловік завдав жертві декілька ударів сокирою та втік з місця події.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

1 грудня, близько 11.30, на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що в житловому будинку в одному з сіл Стрийського району виявлено 55-річного чоловіка, який там мешкає, з важкими травмами.

За вказаною адресою негайно виїхали слідчі, криміналісти та кінологи поліції Львівщини, а також слідчо-оперативна група та співробітники інших служб територіального підрозділу поліції.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетний 57-річний рідний брат потерпілого, житель Нового Роздолу. Того дня, близько 11.00, зловмисник підійшов до чоловіка, який спав на ліжку, і завдав йому удари сокирою по голові та руці, після чого втік. Потерпілого було доставлено до лікарні, де за його життя борються медики.

Зловмисника затримано в порядку ст.208 Кримінального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.15 - ч.1 ст.115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває.

Leopolis.news