Є над чим задуматись але нема чим думати... | Блог Олега Филика

http://leopolis.news/post/55327/e-nad-chym-zadumatys-ale-nema-chym-dumaty--blog-olega-fylyka

21/12/2021

Чим вам не подобається Україна? Тут можна бути безробітним і при цьому їздити на Крузері; не мати професії, не платити податки - і стати критиком за один ефір на центральному телеканалі, який розуміється у всьому і все обпльовує; купити мандат, посаду, судове рішення та що завгодно… Тут більше можливостей і свободи, ніж в Америці.

Так, ми дуже вільні люди. Вільні від усього – навіть від обов’язку, відповідальності і Закону! Тому потрібно любити і поважати сьогоднішню владу, але опускатися до її рівня категорично заборонено. Бо тоді відсутність мізків не буде лише діагнозом, а стане стилем вашого життя!!! Адже все, чого навчили політики свій народ за роки незалежності держави - це уміння обходитися без грошей. Уміння погоджуватися на менше, уміння говорити правильно про неправильні речі. Уміння бути ніким і нічим у себе вдома. Взагалі - як можна сказати щось, коли перед тобою ніщо!

Українські політики - в нашому випадку це одні й ті ж дійові особи, які з частотою у 5 років – увага! – передають одне одному або ж своїм же дітям владну упряж. І не кажіть мені про якісь реформи, зміни – бо це лише хуцпа. Зрештою, хуцпа і є ідеологією нинішньої української влади. Не відбулося в цій державі ще жодної реформи. Експерименти – так, проводили і проводять, реформи ж - ні.

Демографія - цьому свідок. І так, сорокамільйонна нація: народжуються вільними, живуть рабами, вмирають ідіотами. Це факт! А ще жоден факт не перестав існувати лише тому, що його закрикують, заспівують чи ігнорують. Не варто плутати хвалу з халявою.

Чим гірші ми - тим гірше нам. Відтак терпіння українця не обмежене кількістю щік, які він може підставити. Бо скільки б він їх не надимав, все одно дістане по писку. Та то не біда! Най б’ють - зате тисячка за щеплення капнула, можна гарно гульнути… Але - лише до наступного ляпаса…

Олег ФИЛИК