У Зарваниці стартував християнський табір для дітей з Луганщини

http://leopolis.news/post/5642/u-zarvanyci-startuvav-hrystyyanskyy-tabir-dlya-ditey-z-luganshchyny-

08/08/2019

Про це повідомляє офіційний сайт УГКЦ.

Подолавши далеку дорогу, на відпочинок до відпустового центру прибуло 20 дітей з малозабезпечених сімей і 2 вихователів, які їх супроводжують.

У Зарваниці з маленькими учасниками працюють шестеро аніматорів. Семінаристи Тернопільської вищої духовної семінарії проводять для них короткі духовні науки на тему «Віри».  Щодня діти беруть участь у спільній молитві, співають Святу Літургію або Молебень до Богородиці. Також кожен день відпочинку насичений розвагами: веселими іграми, українськими піснями та запальними бансами.

Крім Зарваниці, діти вже побували у Львові, де відвідали собор Святого Юра, прогулялися центром міста, каталися на дитячій залізниці й інших атракціонах. Ввечері разом піднялися на Високий замок, звідки милувалися чудовим краєвидом.

Також маленькі учасники табору здійснили поїздку до Тернополя. У архикатедральному соборі Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці взяли учать у Божественній Літургії, яку очолив голова молодіжної комісії Тернопільсько-Зборівської архиєпархії о. Орест Павліський. Відтак діти мали цікаву екскурсію, каталися на катері та побували в розважальному центрі «Подоляни». Надалі на них чекає не менш цікава та насичена програма.

Leopolis.news