«Дударик» запрошує на різдвяні концерти

http://leopolis.news/post/56756/dudaryk-zaproshue-na-rizdvyani-koncerty

23/01/2022

Як інформує пресслужба ЛМР, 30 січня у FESTrepublic відбудеться концерт-вечірка «ПоКоляді», а 31 січня у театрі ім. Заньковецької «Дударик» разом із фолк гуртом і акустичним гуртом «Курбаси» виступлять з великим різдвяним концертом.
Завантажити фото

«Щоб закріпити святковий настрій різдвяних свят на увесь рік, щоб поколядувати ще і ще всім разом — запрошуємо вас на теплий, домашній, сімейний концерт-вечірку «ПоКоляді». А після коляди ще залишаємось на запальну етновечірку, бо тіло хоче руху після свят. До речі, ми будемо в вишиванках», — запрошують організатори.

На 31 січня «Дударик» разом із гуртом «Курбаси» підготували неймовірний симбіоз колядок, щедрівок, автентичного і сучасного звучання в неокласичній оправі. Запрошені також гості-колядники, а на завершення прозвучать окремі коляди із золотої скарбниці Різдва.

«Таки «Дударик» — «експерт» в галузі Різдва. Щорічно десятки, якщо не сотні разів, вітають колядники домівки українців. Сотні коляд виконувались, створювались і аранжувались на прославу Христа. Надвечір’я Різдва, святкові відправи теж не без уваги. А 30 і 31 січня - проміжний підсумок. Є чим похвалитися і що представити слухачу. Запрошуємо наколядуватись досхочу», — зазначив керівник капели Дмитро Кацал.

Leopolis.news