Не підведуть: 5 причин популярності конвекторів Електролюкс

http://leopolis.news/post/56976/ne-pidvedut-5-prychyn-populyarnosti-konvektoriv-elektrolyuks-

20/01/2022

 

Надійність

Продукція бренду є абсолютно безпечною:

  1. Корпус під час роботи нагрівається лише до 60-70 градусів Цельсія – можливість опіків виключена.
  2. Вбудований термодатчик автоматично відключає прилад під час перегріву.
  3. Вологозахищений корпус дозволяє розміщувати пристрій у ванних кімнатах – йому не страшні вода та волога.
  4. Є датчики падіння – повністю запобігають небезпеці загоряння.

Стильний дизайн та аеродинаміка

Конвектори Electrolux – не просто обігрівальна техніка, але естетичні аксесуари, що гармонійно вписуються в будь-який інтер'єр.

Моделі мають аеродинамічну конструкцію, яка покращує конвекційну тягу та швидкість руху повітря. Спочатку холодне повітря пропускається через фільтри, що очищають, потім проходить через ТЕН, і вже нагріте підіймається вгору.

Внаслідок спеціальної конструкції корпусу рух повітряних мас відбувається швидше, ніж у виробах інших марок. Вгорі конвектора розташовані випускні решітки. Вони одночасно виконують роль захисту від перегріву та знижують температуру корпусу.

Щодо дизайнерських вимог, виробник випускає обігрівачі в класичному білому або чорному кольорі. Зверху на корпус нанесений спеціальний засіб, що захищає від подряпин та інших механічних пошкоджень.

Ефективність

Нагрівальний елемент з алюмінію забезпечує рівномірне нагрівання. Поверхня обробляється спеціальним чином, що дозволяє збільшити ККД на 25% у порівнянні з монолітними ТЕНами. Швидкий рух повітря забезпечує швидке прогрівання, одночасно скорочуючи витрати електроенергії на 20%.

Працюють конвектори Електролюкс у двох режимах – повна потужність та 50%. У першому випадку вони можуть бути єдиним джерелом опалення, у другому – додатковим.

Функція очищення повітря

У корпус вбудовано кілька фільтрів, які:

  • очищують повітря від пилу,
  • усувають неприємні запахи,
  • видаляють хімічні речовини,
  • дезінфікують,
  • захищають від бактерій іонами срібла.

Крім очищення повітря фільтри запобігають осіданню пилу на ТЕНі, продовжуючи тим самим період його служби. При щоденному використанні заміна знадобиться раз на 4-5 місяців.

Просте керування

Обігрівачі належать до класу розумної електроніки. Керуються за допомогою блоку, дані показуються на екрані: потужність, температура, таймер.

Після встановлення температури система автоматично підтримує її. За це відповідає чутливий термостат. Температурні режими встановлюються в будь-якому діапазоні із частотою в один градус.

У разі вимкнення електроенергії, прилад, після підключення до мережі, продовжує працювати у вибраному режимі. Можна змінювати параметри за допомогою кнопок.

Конвектори Електролюкс – надійна, безпечна, якісна техніка, що з легкістю витримує навантаження та перепади напруги. Вони подарують тепло будинку, прослужать довго та з користю.