Віднині Львівський медуніверситет переходить на дистанційне навчання

http://leopolis.news/post/57142/vidnyni-lvivskyy-meduniversytet-perehodyt-na-dystanciyne-navchannya

24/01/2022

Про це повідомляє відділ комунікації та промоції вишу.

Повідомляється, що у зв’язку з віднесенням м. Львова до «помаранчевого» рівня епідемічної небезпеки (протокол №1 позапланового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Львівської міської ради від 21.01.2022),  зростанням кількості підтверджених випадків захворюваності на COVID-19 серед здобувачів вищої освіти Університету (103 особи), значною кількістю невакцинованих здобувачів освіти (1381 особа), збільшенням динаміки госпіталізованих пацієнтів серед працівників та здобувачів освіти Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького» ректор Університету, академік НАМН України, професор Борис Зіменковський підписав наказ № 251-з (pdf) «Про дистанційне навчання». 

Документом передбачено:

  • Запровадити з 24.01.2022 дистанційне навчання та реалізацію освітніх програм для студентів усіх спеціальностей і років навчання у режимі онлайн, відповідно до «Положення про використання технологій дистанційного навчання у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького».
  • Завідувачам кафедр забезпечити реалізацію Графіка освітнього процесу з використанням технологій дистанційного навчання.
  • Деканам факультетів, факультетським радам з якості освіти, профільним методичним комісіям здійснювати моніторинг і контроль якості дистанційного навчання з усіх навчальних дисциплін. 
  • Голові штабу по забезпеченню контролю захворюваності на інфекційні хвороби  проф. О. Зінчуку продовжити щоденний аналіз захворюваності на ГРЗ і COVID-19 серед працівників та здобувачів освіти та організувати відповідні протиепідемічні і профілактичні заходи.

Leopolis.news