Депутат ЛОР Леонов заявив про фальсифікацію рішення комісії щодо директорки «ОХМАТДИТУ»

http://leopolis.news/post/57145/deputat-lor-leonov-zayavyv-pro-falsyfikaciyu-rishennya-komisi-shchodo-dyrektorky-ohmatdytu

24/01/2022

 

Про це інформує прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода». 

За словами Едуарда Леонова, йому стало відомо, що на засіданні, яке відбулося 21 січня, під час розгляду питання про звіт директора Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «ОХМАТДИТ» Олександри Бурди при голосуванні щодо визнання її роботи незадовільною голоси розділилися порівну: четверо «за»  четверо – «проти». Однак невдовзі на сайті обласної ради з’явилося повідомлення про те, що «за результатами обговорення комісія прийняла рішення визнати роботу Олександри Бурди незадовільною» і що «подальшу долю директорки львівського «ОХМАТДИТу» за підсумками її звіту депутати вирішать на сесії Львівської обласної ради». 

Депутат вважає, що рішення сфальсифіковано і вимагає від голови обласної ради відреагувати на це порушення законодавства. 

«Також я звертатимуся в комісію з питань правоохоронної та антикорупційної діяльності, аби вона дала оцінку тому, що відбувається довкола лікарні «ОХМАТДИТ». Я переконаний, що всі спекуляції чиняться з корупційними намірами. Очевидно, хтось дуже зацікавлений в дестабілізації ситуації, щоб використати комунальний заклад у власних інтересах, ймовірно з наміром поживитися. Думаю, суспільство має врешті дізнатися правду, що відбувається в «ОХМАТДИТі» – важливому медичному закладі, де лікують дітей з усієї області, зокрема хворих на коронавірус», – зазначив Едуард Леонов. 

Leopolis.news