На Львівщині на хабарі спіймали директора навчального закладу (ФОТО)

http://leopolis.news/post/57349/na-lvivshchyni-na-habari-spiymaly-dyrektora-navchalnogo-zakladu-foto

27/01/2022

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, службовець вимагав та отримав у підпорядкованого працівника, який працює на посаді майстра у вказаному навчальному закладі, 11 тис. грн за нестворення штучних перешкод у здійсненні останнім своєї професійної діяльності.

Наразі вирішується питання про повідомлення чоловікові про підозру, обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Також, у провадженні досліджується питання розтрати бюджетних коштів при проведенні ремонтних робіт приміщень вказаного навчального закладу.

Операцію з викриття проведено прокуратурою спільно зі слідчим управлінням Головного управління Національної поліції у Львівській області за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань ДСР Нацполіції України в області.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, мова йде про директора одного з професійно-технічних училищ Львова. За скоєне фігуранту може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна. 

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news