logo

А в Парижі одну із станцій метрополітену назвали «Європа-Україна» | Блог Олександра Яреми

02-03-2022 13:341912

А в Парижі одну із станцій метрополітену назвали «Європа-Україна» | Блог Олександра Яреми
Фото: ілюстративне

З останніх повідомлень довідався, що США обіцяють нам надати радари для захисту нашого неба та перешкодити нальотам ворожих літаків на територію України.

Радар - це пристрій, за допомогою якого можна на відстані виявити різні об’єкти, серед них можуть бути літаки, морські судна, ворожа техніка. На першу пору нам було б достатньо бути забезпеченими сучасними радарними пристроями. Це би був добрий захист нашого неба, а у подальшому ми вже б змогли і самостійно його захистити.             

Боляче чути, що треба захищатися ще й від власних мародерів. Я бачив 50-ти кілометрові черги на кордоні. Це страшна картина бачити отих знедолених людей, які залишають свої автомобілі у довгих чергах  і вибираються із пекла війни. Це жінкам з маленькими дітьми з різних регіонів України стараються надавати допомогу сусідні країни, а наші доморощені «ділки» надають так звані «послуги», а саме позачергове довезення біженців до кордону за 10-ть тисяч грн, а за перетин поза чергою кордону – тисячу євро і більше.

Невже цього не бачить місцева територіальна громада, СБУ. Зверніть на це увагу, бо перетнувши у такий виснажливий спосіб кордон, про це наші люди розповідають у Польщі, Румунії, Словаччині, Угорщині та інших країнах (інформація із достовірних наших повідомлень).

Пишу про це, бо бачив на власні очі, як місцевий мікроавтобус, вщент заповнений пасажирами, проривався попри чергу, а на склі красувався напис, написаний від руки фламастером, ніби це рейс «Львів – Рава Руська».

Перевіряйте, на яких умовах влаштовують посадку людей на додаткові поїзди, які організувала львівська залізниця, що мають безплатно перевозити біженців зі Львова, чи з Чопу.

Хоч і розбомбила ворожа ракета телевізійну вежу у Києві аби нас ізолювати від інформаційного простору та позбавити правдивих повідомлень і вбивати «фейками». Але ніколи ворог не влучить у наші душі!

Олександр Ярема